کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
پس از آن، مواد کامپوزیت رزینی روی سطح باندینگ قرار میگیرد و با تابش نور لیزر، پیوند بین مواد باندینگ و کامپوزیت برقرار و سفت میشود. این فرایند منجر به ایجاد دندانهایی با ظاهر طبیعی و استحکام بالا میشود.
کامپوزیت دندان بهصورت لایهای بر روی سطح دندانها قرار میگیرد و به وسیله تابش نور مخصوص سفت میشود. این فرآیند نهتنها ظاهر دندانها را بهبود میبخشد، بلکه میتواند به ترمیم و تقویت دندانهای آسیبدیده نیز کمک کند.
طول عمر کامپوزیت دندان، به مراقبت شما و کیفیت مواد استفاده شده بستگی دارد.
پرکردن دندان با کامپوزیت معمولاً بدون درد است. در این روش، دندانپزشک نیازی به تراشیدن مینای دندان ندارد و به همین دلیل بیمار احساس ناراحتی کمتری خواهد داشت.
مرحله اول این فرایند، تمیز کردن دندان است. برای اطمینان از اتصال قوی کامپوزیت به دندان، دندانپزشک با پولیش کردن سطح دندان، هرگونه لکه، پلاک، یا جرم را از بین میبرد. بعد از تمیزی نوبت به آماده کردن دندان یا دندانها شرایط کامپوزیت دندان میرسد.
چون کامپوزیت همرنگ دندان است و از نظر زیبایی بسیار مشابه دندان های خودمان است، اگر دندان های که در طرح لبخند قرار دارند دچار پوسیدگی و آسیب شده باشند، آن ها را با ماده کامپوزیت دندان ترمیم و پر می کنیم.
قیمت مناسب، ظاهری طبیعی، دوام و ماندگاری بالا، رنگبندی متنوع، روند درمان کوتاه، عوارض بسیار کم و قابلیت ترمیم مجدد از جمله مهمترین مزایای کامپوزیت دندان هستند.
این کار به دلایل زیبایی و برای ایجاد لبخندی خاص و متمایز انجام میشود.
مهمترین عوامل موثر بر طول عمر کامپوزیت دندان عبارت است از:
مواد کامپوزیت: برخی از مواد کامپوزیت ممکن است واکنشهای آلرژیک یا حساسیتهایی را در بیماران ایجاد کنند که میتواند به درد و ناراحتی منجر شود.
یکی از مزایای برجسته کامپوزیت دندان، تنوع رنگهای آن است که امکان تطابق با رنگ طبیعی دندانهای هر بیمار را فراهم میکند.
آسیب دیدن کامپوزیت (شکستگی، ترک یا ساییدگی) و نفوذ رنگدانه مواد غذایی و نوشیدنیها به داخل آن
مشاوره برای برند کامپوزیت دندان و قیمت و روش های پرداخت (اقساط) رو می تونید به صورت تلفنی دریافت کنید ۰۲۱۹۱۰۰۹۹۱۸
لمینت و کامپوزیت دندان هر دو برای بهبود ظاهر دندانها استفاده میشوند، اما هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند: